FOOTBALLACADEMY F A S A

Start Om oss Spelarutbildning Bildgalleri Kontakt Intresseanmälan och Anmälan till kurser Partners
 
Om Oss
 

 

   
Vår träningsbas
 

Vår akademi har en bred inriktning beträffande utbildning av fotbollsspelare och mycket goda förutsättningar för ett bra genomförande. Vi erbjuder skräddarsydda individanpassade träningsprogram och personlig coaching åt fotbollsspelare från nybörjare till proffessionell nivå och landslagsnivå. Det innebär att utveckla deras färdigheter och förbereda deras etablering i svenska och/eller internationella fotbollsklubbar. Erbjudandet gäller för spelare från Sverige och utlandet.

Vi samarbetar med fotbollsagenter, sportchefer, tränare och klubbar från lägre nivå till proffessionell nivå och landslagsnivå. Samarbete sker även med andra fotbollsakademier och fotbollsgymnasier.

I erbjudandet ingår även

· Kost

· Personlig utrustning

· Träningslokaler mm

· Inkvartering

Målgrupp

Fotbollspelare - från nybörjare till professionell nivå - i olika åldrar som önskar utvecklas som spelare och som vill få kontrakt med fotbollsklubbar

Följande nivåer gäller:

· Professionella spelare

· Spelare på mellannivå

· Spelare som är nybörjare

Alla nivåer gäller för såväl kvinnliga som manliga spelare

Andra fotbollsakademier och fotbollsgymnasier utgör även målgrupper. De kan beställa insatser för att höja kompetensen hos spelare.

Det geografiska verksamhetsområdet är Sverige och även utlandet.

Meriter

Inom tränarteamet finns personer utbildade på högsta nivå i Ryssland och Sverige samt erhållen FIFA-licens.

Till stöd finns administrativ personal inom följande funktioner:

· Administration

· Juridik

· Ekonomi

· Praktiska frågor

· Webbfrågor

Inom tränarteamet finns alltså personer med omfattande erfarenhet som tränare under flera år på landslagsnivå och för professionella klubbar. Inom teamet finns tillgång till ett omfattande kontaktnät med fotbollsagenter och klubbchefer såväl i Sverige som i utlandet.